Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske og norske bøker, hefter, brev, bilder etc.

Flyverteknisk skole kompetansebevis for ferdigstilt utdannelse som også gir høyere grad. (30.12.1941).

Flyverteknisk skole kompetansebevis for ferdigstilt utdannelse som også gir høyere grad. Etter 3 måneders utdannelse på teknisk høyskole, har Unteroffizier Fritz Paulin fått kompetanse-bevis, hvor han også går opp 1 grad til Feldwebel. Utdelt 30.12.1941 i München. I bunnen stemplet med riksørn og med 2 blekksignaturer. Brettet og to små rifter i brettene samt ringpermhull. En meget dekorativ Luftwaffe diplom !!!

Trykket på kartong papir som måler 29 x 21 cm.

 

Varenr.: 08
Vekt: 0.800 kg
Høyde: 0.290 cm
Bredde: 0.210 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.