Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

UN MEDALJE. Military Observer Group in India and Pakistan. (1949).

UN MEDALJE. Military Observer Group in India and Pakistan. Medaljen er i patinert bronse. Utdelt fra 1949/1951 også tildelt norske observatører.

Medalje og bånd er i strøken stand.  

 

- Medaljen ble utdelt for å overvåke våpenhvilen mellom India og Pakistan i områdene Jammu og Kashmir samt etterforske klager og brudd på våpenhvilen.

Varenr.: 09
Vekt: 0.360 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.260 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 300.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.