Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

UN MEDALJE. Iran-Iraq Military Observer Group. (1988).

UN MEDALJE. Iran-Iraq Military Observer Group. Medaljen er i patinert bronse. Utdelt fra 1988 også tildelt norske observatører.

Medalje og bånd er i strøken stand.  

 

- Medaljen ble utdelt for å verifisere, bekrefte og overvåke våpenhvilen og tilbaketrekningen av alle styrker til den internasjonalt anerkjente grensen Iran og Irak var blitt enige om.

Varenr.: 09
Vekt: 0.260 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.360 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 300.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.