Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

ST. OLAVS ORDEN KOMMANDØR I ESKE. Modell 1937.

ST. OLAVS ORDEN KOMMANDØR I ESKE. Modell 1937. Korset er produsert i gullforgylt sølv og stemplet J.T. 925S. Helt strøken og feilfri i den hvite emaljen på forsiden og på baksiden og på den røde emaljen i senter på begge sider. Strøken på alle de emalje-punktene på kongekronen foran og bak. På toppen av kongekronen ett kors, som indikerer at denne St. Olavs Kommandøren er produsuert etter 1937. Med full lengde bånd, hvor det er sort trykknapp påsydd på enden av båndet. Utdelingsesken er produsert i stiv kartong, kledd med mørkebrun lær og med tekst i gull på lokket. Under lokket med hvit silke med TOSTRUP 1832 logo i gull. Der Kommandøren ligger er det mørk fløyel. Under denne platen ligger hals-båndet. Oppe til høyre St. Olavs Kommandør bånd-knapp med sølv bakgrunn. Festes i knappehullet til "smoking" etc.

 

- Diameter på Kommandøren: 62 mm.

- Vekt uten bånd: 36 gram.

- Vekt med eske: 188 gram.

- Lengde på esken: 150 mm. Bredde 85 mm. og høyde 37 mm.

 

- Dette er en mint modell 1937 St.Olavs Kommandør modell 1937.

- Esken er også i mint stand, sammen med båndet og båndknappen.

 

- For noen år siden dukket det opp St. Olavs Kommandører på enkelte utenlandske nettsider. Disse ble da solgt med en eneste gang, la jeg merke til. Nå ser man slike sjelden ute for salg.

Men her har man en glimrende mulighet å sikre seg en nydelig Kommandør i eske av Norges høyeste orden !!!

 

- De to siste bildene viser hvordan Kommandøren bæres på sivilt og på uniform.

 

Varenr.: 02
Vekt: 0.188 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 15000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.