Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, utstyr etc.

Stor samling etter Major og skytter Frank Vasholmen.

Stor samling etter Major og skytter Frank Vasholmen. Frank Vasholm, født 1939, var major i Hæren og en stor idrettsmann, både i forsvaret og i det sivile. Det ser man av alle hans idrettsmerker. I de senere år i forsvaret, tjenestegjorde han som våpenverker, sprengstoff og mineekspert og han drev med opplæring av ingeniørpersonell.

 

Frank var en meget aktiv skytter og deltok på svært mange militære og sivile skytterstevner  -  Divisjons-og Brigademesterskap  -  Norgesmesterskap  - Landsskytterstevner  -  Løvenskiold skytterstevner og andre lokale skytterstevner.

 

Samlingen inneholder 25 skyttermedaljer hvor flere av de eldste er fra 1973. Den seneste er fra 2013. Mange av medaljene er i sølv og emalje eller bare sølv.

 

Av hans militære medaljer fikk han Forsvarsmedaljen med 3 stjerner. Alle hans 3 Forsvarsmedaljer i esker er i samlingen. Han fikk også Vernedyktighetsmedaljen med 3 stjerner. Ellers gjorde han seg fortjent til 11 militære idretts og skyttermedaljer. Flere med stjerner og ekeløv. Han gjorde seg også fortjent til hele 14 av de små militære ferdighetsmerkene som ble utdelt etter 1947. I samlingen er også hans bånd-salat med 13 utmerkelser og det er 15 løse båndspenner og bånd.

 

Samlingen er kjøpt i dødsboet.

 

Varenr.: 01
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 10500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.