Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

Samling effekter etter krigsseiler Falch fra Østfold.

Samling effekter etter krigsseiler Falch fra Østfold. I alt 14 deler inklusive etterkrigs ferdighetsmerker, Østfold brytekrets medalje, lommekniv i sølv, rederi luemerke etc. Krigsmedalen i boks samt Frihetsmedaljen i boks er 1989 utgaven mens deltagermedaljen er 1945 utgaven. Alt i strøken til meget pen stand.

 

Denne samlingen ble nylig kjøpt av familien på en annonse. Falch var krigsseiler og fikk Krigsmedaljen i 1944. Samt en gang til i 1989. Se lokket på den første krigsmedaljen med navnet hans skrevet på. Etter krigen jobbet han som sjømann og han var aktiv idrettsmann.

Varenr.: 01
Vekt: 0.242 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.