Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

RUSSER FANGEARBEIDE. FUGL.

RUSSER FANGEARBEIDE. Dette er en av de kjente utskårne og malte og dekorative fuglene som russiske krigsfanger lagde og byttet bort til lokalbefolkningen mot mat. En liten fjær-del svak løs ellers er fuglen i meget pen stand. Dessverre mangler vingene men selv uten vinger er hale fjærprakten meget kraftig og dekorativ.

Høyde 23 cm. og lengde 25 cm.

 

Varenr.: 42
Vekt: 0.216 kg
Høyde: 0.230 cm
Bredde: 0.250 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 600.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.