Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

Modell 1894 Oberst i Ingeniørvåpenet jakke med belte.

Modell 1894 Oberst i Ingeniørvåpenet jakke med belte. Jakken er sydd i sort uniformsklede med blå paspoil. Knappene er med den senere modell logo med 2 korslagte flagg for Ingeniørvåpenet. Med 8 forsølvede knapper i fronten og 6 knapper bak. 3 knapper nede på hver arm. Rundt kraven bred tresse i sølv og med 3 påsydde stjerner for graden Oberst. Innvendig med rød og blå silkefòr. Også med ett rødt silke magebelte. På innerlommen og ved opphengene ved armene, merket med produsenten Oscar Bengtson A/S.

Størrelse ca. 48.

Jakken er i strøken stand.

Paradebeltet har forsølvet beltespenne med pånaglet messing riksløve. Beltet er i sølv og med rød lær bak. Med strammespenne.

Beltet er også i strøken stand.

 

Varenr.: 85
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.