Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

Magebelte i eske. Modell 1914. (Tilhørt Major Bjørn Sunde. Les historien).

Magebelte i eske. Produsert i karmasinrød stoff med rød glatt lær på baksiden. Med 2 store dusker. Med beltespenne i mørk sølv. Paradebeltet er i strøken stand.

Esken er i sort stiv papp og hvit innvendig. Stemplet under lokket og i bunnen av esken O. SCHJERVEN Possementfabrik. Noe tapet på lokket.

 

Lengde på esken 32 cm.

Vekt med esken 421 gram.

 

 

Nylig kjøpt på auksjon og her følger beskrivelsen:

 

 

OFFISERSBELTE. Tilhørt major Bjørn Sunde, bl.a. delaktig av kommandoen under gulltransporten fra Norge til England under 2. verdenskrig, under etappen Lillehammer-Åndalsnes 18. april 1940 da det ble rekvirert et tog med 12 vogner med en vaktstyrke på 30 soldater fra Jørstadmoen.

Rød stoff med dusker. I eldre defekt orig. etui, fra "O. SCHJERVEN Possementfabrik". Provenience: Arv gjennom familien.

 

 

Varenr.: 62
Vekt: 0.431 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.320 cm
Pris: Kr 2000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.