Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

KRIGSSKOLE UNIFORMSJAKKE. (251). Tilhørt samme kadett som varenummer 27.

KRIGSSKOLE UNIFORMSJAKKE. I sort glatt uniformsklede. I fronten 8 forsølvede løveknapper. Bak med 6 forsølvede løveknapper. Nede på hver arm 3 mindre forsølvede løveknapper. Med skulderklaffer med bred sølv tresse rundt. Bak i kraven 7 messingnagler og sortlakkerte klips, for å feste slitekrave til. Innvendig med rød vatert silkefòr. Med stripete hvit fòr i armene. Bak i ryggen påsydd soldatnummer 251. Med magebelte. Kadett jakken i pen stand. Liten størrelse ca. 48.

Jakken er fra rundt 1920-1930.

Varenr.: 26
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 800.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.