Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

DELTAGERMEDALJEN med rosett. 1940-1945. I UTDELINGSPOSE.

DELTAGERMEDALJEN med rosett 1940-1945. Medaljen er i patinert bronse. Med pånaglet rosett på båndet. Med nasjonalfarget bånd med bred nålhempe i bronse bak. Denne er merket J.TOSTRUP. Medaljen er i ubrukt stand.

Utdelingsposen er også i strøken ubrukt stand og har kun ett bittelite hull bak.

 

- Med rosett så ble disse utdelt til de soldater/offiserer som hadde sloss mot tyskerne i 1940 og som senere hadde sloss mot tyskerne som flyvere, K.N.Marinen, handelsmarinen, Kompani Linge, Milorg m.m. Altså de som gjorde seg fortjent til deltagermedaljen 2 ganger, fikk med rosett på båndet.

Varenr.: 97
Vekt: 0.200 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.380 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 650.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.