Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

DELTAGERMEDALJEN med rosett 1940-1945.

DELTAGERMEDALJEN med rosett 1940-1945. Medaljen er i patinert bronse. Med nasjonalfarget bånd med rosett pånaglet og med bred nålhempe i bronse bak. Denne er merket J.TOSTRUP.

Medaljen er i strøken stand. 

 

 - Med rosett så ble disse utdelt til de soldater/offiserer som kjemper mot tyskerne i 1940 og som senere kjempet mot tyskerne som flyvere, K.N.Marinen, handelsmarinen, Kompani Linge, Milorg m.m. Altså de som gjorde seg fortjent til deltagermedaljen 2 ganger, fikk med rosett på båndet.

Varenr.: 07
Vekt: 0.200 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 450.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.