Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

COATS, SHEEPSKIN. (1943).

COATS, SHEEPSKIN. Frakken er produsert i beige glatt lerettsstoff. På innsiden er frakken gummiert, slik at det tykke hvite saueskinnet, ikke blir våt av regn eller snø. I fronten 5 store brune knapper og med 2 lommer med store lommeflapper. Med krave i grønn ull og med strammehempe under kraven. Innvendig med tykk saueskinn og nede bak med grønn ull påsydd. Innvendig i armene grønn ull. På venstre side maskinkrevet skredderetikett i stoff.

 

Vinterfrakken er i strøken stand !!!

 

- Denne vinterfrakken er brukt av en nordmann.

 

Varenr.: 86
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.