Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NASJONAL SAMLING.

ORDENSVERNET OSLO. (A/S KARAT). 1930-tallet.

ORDENSVERNET OSLO. Jakkemerke er utformet som ett flagg. Jakkemerke er produsert i gullforgylt messing med rød emalje. Strøken i emaljen. Bak stemplet med produsenten A/S KARAT. Også med en fin nål med fine nålfester. Lengde 37 mm. Jakkemerke er i strøken stand.

 

- Meget sjelden !!!

 

- Dette er ett jakkemerke som ble brukt av høyre siden (Nasjonalsosialister) spesielt ved arrangement de "Røde" (Kommunistene) arrangerte på 1930-tallet.

 

 

Varenr.: 18
Vekt: 0.400 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.130 cm
Lengde: 0.370 cm
Pris: Kr 1000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.