Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NASJONAL SAMLING.

NS RIKSMARSJEN 1941.

NS RIKSMARSJEN 1941. I mørk sink (krigs-metall) med malte farger. Malt i de norske nasjonalfarger. Den hvite malingen har løsnet mye. Ellers strøken i malingen. Bak med forsølvet messing nål. Merke er i strøken stand. - NS Riksmarsjen ble arrangert i 1941 og skulle få "vanlige nordmenn" til å gå denne marsjen. Derfor ingen NS solkors eller andre symboler, kun norske flaggfarger med en mann som jogger. De som deltok fikk også ett kort hvor det ble påskrevet tiden personen jogget/gikk på. NS klarte ikke å få mange vanlige nordmenn å gå denne marsjen og det var hovedsakelig kun NS medlemmer som møtte opp !!!
Varenr.: 19
Vekt: 0.020 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.220 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.