Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NASJONAL SAMLING.

NS RAVN MED SOLKORS.

NS RAVN MED SOLKORS. I gullforgylt messing og med rød emalje i solkorset. Bak med loddetinn så denne NS ravnen har enten sittet på ett sølvkrus, sølvetui eller Tapper og Tro 1941, politisk utgave.

NS ravnen er i meget pen stand.

 

- HVIS MAN LODDER/LIMER PÅ EN ENKEL NÅL PÅ BAKSIDEN OG FESTER RAVNEN PÅ EN NS/SS UNIFORM, SÅ SER DEN UT SOM EN KO-NÅL OG DISSE SELGES FOR 3500,- !!!  

 

Varenr.: 23
Vekt: 0.200 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.210 cm
Pris: Kr 400.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.