Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NASJONAL SAMLING.

NS LUE RAVN. (40 år gammel).

NS LUE RAVN. I sølvfarget "buntmetal". Med rød emalje (lite hakk i emaljen). Bak med en bred flat hempe for å feste foran på en NS lue. Sølvet har blitt ganske sort over de siste 40 år... 

- Over alle år har vi NS samlere trodd denne type ravn var original. Selv fikk jeg ut en kvinnehird lue med en slik ravn i fronten - fra FMU. Dette var for rundt 25 år siden. Men ryktet sier at disse ble produsert i London midten på 1970-tallet. Nå nærmer de seg 50 år gamle og mange samler på de forskjellige variantene av disse !!!

Varenr.: 20
Vekt: 0.110 kg
Høyde: 0.340 cm
Bredde: 0.590 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.