Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NASJONAL SAMLING.

NORGES IDRETTSFORBUND PLAKETT I SØLV. 2 premie.

NORGES IDRETTSFORBUND PLAKETT I SØLV. Plaketten er i forsølvet messing. Litt senere under krigen ble disse produsert i forsølvet sink. Dette er 2 premien i sølv og på noen av disse premiene var det gravert i feltet nede mens på andre som denne uten gravyre. Disse plakettene ble utdelt i en liten pappeske og de kom også med diplom. Størrelse 45 x 33 mm.

Plaketten er i nydelig stand.

Varenr.: 16
Vekt: 0.220 kg
Høyde: 0.450 cm
Bredde: 0.330 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 200.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.