Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NASJONAL SAMLING.

INDUSTRIENS LUFTVERN ARMBIND. 1940-1945. (Rød-bomull).

INDUSTRIENS LUFTVERN ARMBIND. Produsert i rød bomull med hvitmalt logo med tekst og hvit stripe oppe og nede. Maskinsydd i kantene. Lengde 46 cm.

Armbindet er i pen bruksstand uten rifter.

 

- Fargene på Industriens luftvern armbindene indikerer tjenesten i kanon laget eller området. Se siste bilde av tilsvarende armbind med jakkemerker i Forsvarsmuseet sine samlinger.

 

Varenr.: 36
Vekt: 0.120 kg
Høyde: 0.900 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.460 cm
Pris: Kr 500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.