Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NASJONAL SAMLING.

HIRDENS BEDRIFTSVERN dødsbrikke. (562).

HIRDENS BEDRIFTSVERN dødsbrikke. Svak buet. Produsert i Feinsink. Preget på den ene siden. Stemplet med soldatnummer 562.

Dødsbrikken er i meget pen stand.

 

- For morroskyld har jeg lagt ut ett par brev fra en som tjenestgjorde i H.B.V. men som ble overfyttet til Hirdens Alarmenheter.

Varenr.: 01
Vekt: 0.800 kg
Høyde: 0.380 cm
Bredde: 0.570 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.