Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Metallsøking.

SS HJELMTREKK FUNNET I NARVASKOGEN.

I forbindelse med Kurtnamessen så bruker vi å ta med oss metalldetektorer og søke noen dager i Narva skogen. I oktober 2007 søkte vi i et område hvor "Regiment Niederland" var forlagt. Det man som regel finner er små messingsplinter fra granater, små og noen ganger store messing patronhylser, endel aluminiumsbiter o.l. Alt av jern har vi diskriminert bort. Jeg må igjen presisere at vi aldri har funnet noen falne soldater. Skulle vi gjøre det så ville jeg ringe sporenstraks en kontakt i Estland som jobber for Volksbund Deutsche Kriegsgräberfürsorge. Men sjansen er små at det skulle skje. Helt utrolig nok så fant jeg ett SS hjelmtrekk. Selve camo. stoffet var i så dårlig forfatning at det ikke lot seg redde men klipsene i aluminium var i usedvanlig fin stand. Det lå ingenting annet i nærheten så det må ha vært en soldat som har mistet dette hjelmtrekket engang i 1944. Se bilder slik jeg fant de og jeg skal ta ny bilder av de etter at de er vasket. Jeg fant også en russisk 40 mm. PAK hylse i messing fra 1942. Ellers har jeg tatt noen bilder fra vår tur i skogen. Legg merke til hvor godt SS camoflasjesmocken går i ett med høstterrenget.

Varenr.: 05
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.