Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Metallsøking.

NYTT SØK PÅ APRIL 1940 STILLINGEN.

Lørdag 4. juli 2009 var vi igjen på april 1940 stillingene nord for Vinstra. Da jeg i mellomtiden har fått meg ny metallsøker Whites DFX så ønsket jeg å teste den akkurat her. Men denne gangen fant vi ikke så mye interessant: Lee Enfield patroner, 1 mauserpatron og magasinbunn til Lee Enfield magasin, heljern samt en boksåpner vrider. Ved kampene som oppsto dengang så tok det fyr i skogbunnen da tyske styrker brukte bombekastere og de patronene som vi fant som er sprengte, er pga. brannen og varmen.
Varenr.: 04
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.