Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Metallsøking.

NYTT SØK PÅ APRIL 1940 STILLINGEN.

NYTT SØK PÅ APRIL 1940 STILLINGEN. Ett halvt år senere så var Alf og jeg på et nytt søk på den samme Boys-antitankstillingen og i området rundt denne. Alf fant endel små interessante objekter (se bilder) og jeg fant et Bren-Gun magasin (stemplet bl.a. med kråkefot) og en Lee-Enfield patron (1926). Magasinet fant jeg på oversiden av Boys stillingen og da tyskerne presset hardt på denne stillingen og andre i samme område, så flyktet de norske og engelske soldatene og de kastet fra seg våpen og ammunisjon. Det har blitt funnet så mye som rundt 50 Bren-Gun magasiner ved disse stillingene. Tyskerne brukte kanoner mot stillingene og noen av de kom i brann og flere norske og engelske soldater falt i denne trefningen. Alf fant en tredje engelsk knapp i samme stilling hvor vi også fant de to norske førkrigs skyttermerkene forrige gang. Samtlige objekter fant vi kun 5-10 cm. under torva. Jeg har tatt noen fine bilder av Boys-antitankstillingen som var bygd opp av sten.
Varenr.: 02
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.