Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Metallsøking.

MED METALLSØKERE VED SINIMÄE.

MED METALLSØKERE VED SINIMÄE. Dyp inne i skogene på samme breddegrad som de 3 høydene ved Sinimäe så søkte vi med metallsøkere en hel dag onsdag den 7. mai 2008. Ved en mindre hovedvei hadde det vært tyske stillinger ved begge sider av veien. Mot øst angrep russerne i 1944 og det var mengder av store hull i skogen etter granatnedslag. Det ble gjort mange funn her og vi fant flere spennende objekter bl.a. en tysk mod. 42 hjelm og en Panzerfaust klein.
Varenr.: 08
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.