Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Metallsøking.

MED METALLSØKER PÅ GAMMEL MARKEDSPLASS.

MED METALLSØKER PÅ GAMMEL MARKEDSPLASS. Jeg trodde jeg hadde fått nyss om en 17-1800 talls markedsplass som skulle ha vært på et jorde på Nøtterøy. Etter å ha søket der i 3 timer så dukket det ikke noe gammelt opp i det hele tatt. Mesteparten av det jeg fant er fra 1900 tallet og jeg fant en 1-øre fra 1910. Samt 1-krone fra 1960 og noen andre saker. Bl.a. en del av en nysølv "flat Rose" gaffel laget hos Marthinsen Sølvvare i Tønsberg. Jeg fikk også testet min nye store søkerspole og var godt fornøyd med den. Den går litt dypere enn originalhodet men er tyngre og noe mere vanskelig med Pin-Point. Ellers fant jeg nok av aluminiums melkekorker samt annet søppel i aluminium.
Varenr.: 09
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.