Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Metallsøking.

FUNN MED METALLDETEKTOR 2007.

FUNN MED METALLDETEKTOR 2007. Her viser jeg ett knippe gjenstander funnet med Minelab Explorer SE metalldetektor. Objektene til venstre er funnet i Norge, henholdsvis i en norsk 9.april 1940 stilling på Vinstra og i Teieskogen på Nøtterøy. De andre objektene har jeg funnet på slagfelten ved Narva. Det som skiller seg ut her er SS ringen som ble funnet i Regiment Danmarks stillinger. Å finne en slik dødningskallering er meget sjeldent. Den lå bare 5 cm. nede i jorden. Sannsynligvis mistet av en soldat. Ellers så er de 2 medaljene fra 1939 som ble funnet i 9. april stillingen litt av ett funn samt denne 25-øren i sølv fra 1876 i utsøkt kvalitet.
Varenr.: 08
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.