Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Metallsøking.

SS RING FUNNET I NARVASKOGEN.

Langt bak kamplinjen og De Blå Fjell hadde "Regiment Danmark" sin stab. Her hadde regimentet også flere store reprasjonsbunkere for sine tanks og tyngre kjøretøyer. Bunkersområdet ble også brukt som avslappningsplass for kamptrette soldater. Området er svært sandholdig og de gravde små bunkere og trakk camoflage-teltduk over for beskyttelse for vær og vind. Selv lå soldatene på kvist og granabar. Akkurat i dette området var jeg så heldig å finne en SS ring. Denne lå helt alene rett ved et tre og kun 8 cm. nede i jorden. Denne må ha blitt mistet i gresset av en soldat i Regiment Danmark og jeg kan tenke meg han har letet febrilsk etter ringen sin. Så kommer jeg 63 år senere og finner den med en Minelab Explorer SE metalldetektor. Det er andre gang en SS ring har blitt funnet i Narva skogene. Dette var det store samtaleemnet og på Kurtnamessen kom èn etter èn bort til meg for å se på ringen. Estere, russere og svensker som var på messen og hadde fått høre om funnet av en ekte SS ring. Jeg ble tilbudt €uro. 600,- for den men siden jeg selv har funnet den så kommer jeg aldri til å selge SS ringen. Man kan se ringen i midten av bildene der jeg fant den.

Varenr.: 06
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.