Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / HJELMER + LUER.

Norskbrukt modell 1935 tysk hjelm. (Q66).

Norskbrukt modell 1935 tysk hjelm. Hjelmen har etter krigen blitt overmalt med forsvarets kakigrønne glatte maling. På sidene er det påsatt løvedekaler. Under disse ser det ut som om at det har vært andre dekaler. Innvendig stemplet på siden Q66 og bak i nakken Batchnumber 1944. Med den originale tyske innmaten som ikke ha blitt malt brun av det norske forsvaret. Den korte reimen er den originale tyske og er meget fin, men den lange hakereimen er norsk produsert.

Hjelmen er i meget pen stand.

Varenr.: 01
Vekt: 1.322 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.