Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / HJELMER + LUER.

Norskbrukt engelsk "turtle" hjelm.

Norskbrukt engelsk "turtle" hjelm. Hjelmen kom i slutten av 1943 og fikk betegnelsen Mk III. Hjelmen går også under navnet turtle helmet. Hjelmen har den tidlige originale grove brune malingen innvendig. Så på utsiden har den blitt overmalt med en lys grønn maling. Studerer man de siste bildene så ser man identisk farge både innvendig og utvendig, som jeg har funnet i utenlandske samlinger. Også samme reim p åde nsom er malt grønn. Innmaten har vært byttet en gang og er fra 1953, sannsynligvis gjort av det norske forsvaret.

Hjelmen er i pen stand.

Varenr.: 12
Vekt: 1.228 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 550.00

Nyheter



Dereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.