Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / HJELMER + LUER.

Norskbrukt engelsk ordonanse hjelm. (1942).

Norskbrukt engelsk ordonanse hjelm. Hjelmen har den originale grønne malingen og i fronten malt S A F E. Komplett med den tykke polstrede lær innmaten og med hakereim. Innvendig på det lysebrune lær-båndet stemplet BMB 7 1942 (Briggs Motor Bodies + størrelsen 7 + 1942). Så har hjelmen blitt overmalt sort av motorsykkelister i Tysklandsbrigaden.

Hjelmen er i meget pen stand.

Varenr.: 10
Vekt: 1.308 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 900.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.