Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / PORSELEN.

Kriegsmarine kaffekopp med skål og asjett.

Kriegsmarine kaffekopp med skål og asjett. Koppen er produsert i hvit porselen med blank glasur. Under merket Rieber MITTERTEICH. Riksørn + M 1942. Høyde på koppen er 6 cm. Koppen er i strøken stand. Skålen er produsert i hvit porselen med blank glasur. Under merket med Riksørn + M. Diameter 14 cm. Skålen er i strøken stand. Asjetten er produsert i hvit porselen med blank glasur. Under merket med Riksørn + M. Diameter 16.5 cm. Asjetten er i strøken stand.

 

- Dette er ett nydelig og litt sjeldent kitt !!!

Varenr.: 32
Vekt: 0.646 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1750.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.