Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / PORSELEN.

AT SUPPE TALLERKEN. (EGERSUNDS FAYANCEFABRIK Co).

AT SUPPE TALLERKEN. I hvit fajanse med AT logo i blått og med blå ring rundt kanten. Med tykk blank glasur. Under stemplet med EGERSUNDS FAYANCEFABRIKS stempel i grønt + NORSK. I ubrukt stand lagervare !!! Diameter 21.5 cm. - Det er sjelden å finne Egersund fajanse som er uten hakk eller blitt missfarvet, noe som er meget vanlig med gammel norsk stengods.     
Varenr.: 05
Vekt: 0.392 kg
Høyde: 0.400 cm
Bredde: 0.215 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 800.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.