Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

WERK LUFTSCHUTZ brødpose brukt hos I G Farbens fabrikker.

WERK LUFTSCHUTZ brødpose brukt hos I G Farbens fabrikker. Brødposen er produsert i kaki glatt bomullsstoff. Rundt lokket med brun skinn-imitasjon forsterking.

På lokket til venstre en hempe i brun lær og over med en liten D-ring i stål. På toppen av brødposen hemper for å tre på beltelæret og i midten hempe med krok for å feste under beltelæret. De 2 knappene som sitter på nedkanten av hempene er i sink også de som er innvendig. På lokket stemplet WERK LUFTSCHUTZ og under IG Farbens logo + fabrikkens nummer 5501 eller soldatens nummer. Se de siste bilder av Werk Luftschutz soldater og noen av deres uniformseffekter.

Brødposen er i pen bruksstand.

 

- I G Farben hadde fabrikk i Auschwitz og de hadde WERK LUFTSCHUTZ soldater stasjonert der.

 

- SJELDEN brødpose !!!

Varenr.: 09
Vekt: 0.198 kg
Høyde: 0.270 cm
Bredde: 0.350 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1900.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.