Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

WEHRMACHT BELTE MED SPENNE.

WEHRMACHT BELTE MED SPENNE. Beltespennen er av tidlig utgave produsert i aluminium og med pånaglet midtparti. Med 4 små hemper bak hvorav en er knekket. Med rester av grønnmaling foran. Beltelæret er i sort tykk lær og bak mørkebrunt. Stemplet med lengden på enden 85. Sydd med hvite sømmer. På metallhempen stemplet med produsenten B&C.

Ett skikkelig fint Wehrmacht combat belte !!!

 

Varenr.: 08
Vekt: 0.232 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.850 cm
Pris: Kr 2400.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.