Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

Webb etui for utstyr til avstandsmåler.

Webb etui for utstyr til avstandsmåler. I blålig webb med hvite sømmer. Med lokk som er festet med lærreim og spenne. Foran 2 lommer med trykknapper for å ha plugger eller annet utsryr i. Lengde 80 cm. og på det bredeste 17 cm.

Webb etuiet er i meget pen stand.

 

- Jeg har aldri sett dette etuiet tidligere men jeg mener det er for retteflate og utstyr til tyske avstandsmålere. Sjelden må den være.

Varenr.: 07
Vekt: 0.291 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.170 cm
Lengde: 0.800 cm
Pris: Kr 900.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.