Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske uniformer og luer etc.

TYSK VAKT FRAKK / VINTER FRAKK.

TYSK VAKT FRAKK / VINTER FRAKK. Frakken er produsert i grønn uniformstoff. Komplett med alle 12 knappene i fronten (èn ligger i lommen) og bak med stramme-hempe med 2 knapper. I halsen og nede metall-hemper for å kneppe igjen. Foran med 2 skrå stikklommer og 2 rette lommer med lommeflapper. På skuldrene tykk grå lær for at mauserreimen ikke skal gnage på skuldrene, når man står stille på vakt lenge. På sidene grå tykk lær med hempe for å stikke mauserbajonetten nedi. Dette har tyskerne laget fordi det er ikke plass for å ha ett belte på disse tykke frakkene. Innvendig med hvit saueskinn. Med innerlomme med grå fòr. Utydelig stemplet i denne. Nede bak med knapper for å kneppe igjen folden.

Noen skjolder foran ellers er frakken i meget pen stand uten rifter eller møllhull. Saueskinnet er mykt og fint og denne frakken kan uten problem brukes på kalde dager og netter.

Varenr.: 02
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 2500.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.