Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

SÅRET MERKE I SØLV I UTDELINGSPOSE. (Steinhauer & Lück).

SÅRET MERKE I SØLV I UTDELINGSPOSE. Såret merke er produsert i "Feinsink" utførelse. Med rester av forsølving foran og bak. Under øvre nålfeste stemplet Z. Med forsølvet umagnetisk nål. Merke er i meget pen stand. Utdelingsposen er også i meget pen stand. Ingen hull eller rifter, kun noen bretter. Bak stemplet med produsenten Steinhauer & Lück. Lüdenscheid.

Også med det originale silkepapiret som merke ble levert i.

 

- Såret merke i sølv ble gitt til soldater som ble såret 3 eller 4 ganger.

Varenr.: 86
Vekt: 0.260 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.