Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

Die Rettungsmedaille.

Die Rettungsmedaille. Innstiftet 10. juli 1937. Redningsmedaljen er i sølv. Medaljen har blitt helt mørk med årene. På brystet på riksørnen skjold med hakekors. Med parademontert bånd og innvendig er det en oppstiver i form av en metallplate. Bak med grønn uniformsstoff og med nål.

Medalje med bånd er i nydelig stand.

 

- Denne medaljen ble utdelt redningsmenn som utførte en redningsdåd med eget liv som innsats. Ble også utdelt militært personell men som regel sivile.

 

- MEGET SJELDEN !!!

 

Varenr.: 64
Vekt: 0.180 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.250 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 4600.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.