Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling Trenkorps effekter og politi effekter etter Politimesteren i Sandefjord.

Politimesteren i Sandefjord skulderklaffer.

Politimesteren i Sandefjord skulderklaffer. Lengden på skulderklaffene er 14 cm. Bredden er på 4 cm. Vekten er 118 gram.

Med tykke tvinnede gulltresser. Med håndbroderte runde knapper og med 3 stjerner i messing pånaglet. Skulderklaffene har vært påsydd jakken hans og med sort uniformsklede under og med rester etter tykke sorte tråder. Skulderklaffene er i meget pen stand.

 

- Dette er ett politimester skulderklaff-sett som har tilhørt POLITIMESTEREN I SANDEFJORD !!!

Varenr.: 09
Vekt: 0.118 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.400 cm
Lengde: 0.140 cm
Pris: Kr 3000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.