Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Samling Trenkorps effekter og politi effekter etter Politimesteren i Sandefjord.

Politimesteren i Sandefjord kepi med ponpong. (MEGET SJELDEN !!!).

Politimesteren i Sandefjord kepi med ponpong. Vekten på kepien med ponpong er 260 gram. Kepien er sydd i sort glatt uniformsklede. Midt på og helt rundt påsydd et bånd med håndbroderte ekeløv. I fronten påsydd ett stort luemerke med stor håndbrodert ekeløvskrans og i midten modell 1905 riksvåpen i sølv og emalje. Den røde emaljen er feilfri !!! På sidene lueknapper med modell 1905 riksvåpen. Over bremmen tvinnet snor. Innvendig med sort silkefòr og med lysebrun lær svettekant. I kepien ligger det også en oppstiver når kepien ikke er i bruk. Denne er av tykk metalltråd som kan justeres i åpningen og presses ut og inn etter behov. Det følger med ponpong politimesteren har bruk ved parader etc. Underdelen (tykk metalltråd) er reparert etters er ponpongen i strøken stand. Størrelse på kepien ca. 56.


Kepien er i strøken stand uten rifter eller møllhull !!!


- Se de siste bilder av andre Politimester kepier fra samme tideperiode.

 

- Å finne en norsk POLITIMESTER kepi fra før 1920 er meget SJELDEN !!! 

Varenr.: 08
Vekt: 0.260 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 15000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.