Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

POLITI BRYSTMERKE. (Sverige 1944).

POLITI BRYSTMERKE. Produsert i forsølvet messing. Med rødmalt riksvåpen. Bak med nål.

Størrelse: 45 x 65 mm.

Politi brystmerke er i meget pen stand med urørt mørk patina.

 

 

- Dette brystmerke, samt ett litt mindre merke i messing og med 4 feste-pins på baksiden, ble produsert hos Sporrong & Co. i Stockholm i 1944 og merkene skulle brukes av de norske politi styrker i frigjøringsdagene, og de var oppsatt med den mørkeblå battlejakken fra England.

 

Varenr.: 47
Vekt: 0.220 kg
Høyde: 0.450 cm
Bredde: 0.650 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.