Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NS plakater, bøker, hefter etc.

NS PLAKAT. BLEND ! (1941).

NS PLAKAT. BLEND ! Blendingspåbudet var også innskjerpa med plakater. Denne var utgitt av Det Sivile Luftvern og utstedt av NS Politiet.

Plakaten er tegnet av Industriforbundets Annonsekontor.

Dette er en stor plakat som måler 110 x 70 cm.

Plakaten er i ubrukt stand og har kun en liten ubetydelig rift oppe på den hvite kanten og noen små rifter på den hvite kanten nede og en brett nede, men dette vil synes lite ved en innramming. Meget skarp og fin i fargene.

 

Dette er en meget dekorativ kjent plakat, som passer like mye i en NS plakatsamling, som på ett museum.

 

 

- Se boken Parti og plakat av Tom B. Jensen, side 78.

 

Varenr.: 01
Vekt: 0.920 kg
Høyde: 1.100 cm
Bredde: 0.700 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.