Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

Modell 1894 Kongelig norsk trenkorps offiser epåletter i eske med sort silkepapir.

Modell 1894 "kongelig norsk trenkorps" offiser epåletter i eske med sort silkepapir. Lengden på esken er 21 cm. og bredden er 13 cm. Vekten på esken med epålettene er 540 gram. Matsjende par med offiser epåletter med modell 1894 løver i messing. Med messing kant rundt og med "kongelig norsk trenkorps" knapper på begge. Også med store bokstaver festet til K N T. Oppå med hvit fløyel og under med rød klede. Med messing hemper for å feste epålettene til skuldrene på paradejakken. Stemplet med produsenten L.H.HAGEN&Co. Epålettene er i sjelden pen stand helt uten møllhull !!!

Det følger med det originale sorte silkepapiret. Det er vel disse som har beskyttet stoffet på epålettene mot møll-angrep. Det følger også med den originale oppbevaringsboksen i sort stiv kartong.

 

- ETT NYDELIG SETT !!!

Varenr.: 69
Vekt: 0.540 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.130 cm
Lengde: 0.210 cm
Pris: Kr 2700.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.