Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

LUFTWAFFE SMØRKNIV. Fl.U.V. (Fra offiser messe).

LUFTWAFFE SMØRKNIV. Bladet er stemplet ROSTFREI. Håndtaket er enten i ny-sølv eller polert aluminium. Meget blankt. Med Luftwaffeørn som er farget rød. På motsatt side stemplet Fl.U.V. Også stemplet med produsenten. Dette er en kvalitets smørkniv som må stamme fra en Luftwaffe offiser messe. Lengde 25 mm.

Kniven er i meget pen stand.

Varenr.: 11
Vekt: 0.740 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.250 cm
Pris: Kr 600.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.