Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

Luesnor med knapper til offiser kepi.

Luesnor til offiser kepi. Lengden er 33 cm. Vekten på luesnor med knapper er 26 gram. Luesnoren er i sort lær med messing strammespenne. Det følger med begge de små knappene som er påsydd siden til "kongelig norsk trenkorps" kepien. Begge knappene har festenålene intakt.

Disse små knappene til kepien for trenkorpset er sjeldne !!!

 

Luesnoren med knapper er i meget pen stand. 

Varenr.: 67
Vekt: 0.260 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.330 cm
Pris: Kr 300.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.