Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / K.N.Marine gruppe etter Kristian Herseth - Hjemmestyrkene + Schildberg-fange.

Kristian Herseth`s UNIFORMER MED TILBEHØR.

Kristian Herseth`s UNIFORMER MED TILBEHØR. Samlingen består av 8 marineunformer, 5 hodeplagg, epåletter, sabeloppheng, Deltagermedaljen med rosett samt båndspenne til 3 medaljer, samling 19 fotografier og samling 9 brev, kort etc.

 

- Jeg har brukt 3 hele dager og legge ut denne gruppen, finne ut historien og begivenhetene Herseth var med på, finne ut info. om Schildberg, finne ut om fotografiene og brevene som kom med gruppen. Ta bilder og redigere og lage en så god og korrekt beskrivelse som mulig.

Denne gruppen kommer til å bli tatt godt vare på av en samler som skjønner viktigheten av gruppen og den jobben jeg har gjort, der jeg har funnet ut mye om den militære historien til Kristian Augustus Eilif Herseth.

 

- Kun kr. 20.000,- for hele denne UNIKE og HISTORISKE samlingen, som har tilhørt en marineoffiser som har dedikert hele sitt liv for KONGE, FEDRELAND OG FLAGGETS HEDER.

 

Varenr.: 04
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 13000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.