Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

KRIGSFORTJENESTEKORSET 2 KLASSE MED SVERD I UTDELINGSPOSE. Med båndspenne.(74).

KRIGSFORTJENESTEKORSET 2 KLASSE MED SVERD I UTDELINGSPOSE + BÅNDSPENNE. Innstiftet 18. oktober 1939. Denne utgaven er produsert i "Feinsink". Stemplet på ringen med produsenten 74 (Carl Maurer Sohn. Oberstein). Utdelingsposen har ett par rifter og noen bretter ellers i pen stand.

Korset er i strøken stand. Med strøken langt bånd. Båndspennen har messing korslagte sverd og er i meget pen stand.

 

- SAMME PRODUSENT AV MEDALJE OG UTDELINGSPOSE !!! 

 

Varenr.: 22
Vekt: 0.260 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.480 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 700.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.