Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tyske medaljer og merker.

KRIEGSMARINE UBÅTMERKE. (SCHWERIN. BERLIN 68). Med ekthetsmappe !!!

KRIEGSMARINE UBÅTMERKE. Innstiftet 13. oktober 1939. Merke er produsert i Buntmetal og er gullforgylt foran. Også høyglanspolert på toppene. Bak med flat nål i messing som går ut på midten og med fine kraftige nålfester. Bak ubåten stemplet med produsenten SCHWERIN. BERLIN 68. Dette er en tidlig sjelden modell.

Ubåtmerke er i meget pen stand.

 

Med ekthetsbevis fra Jamie Cross, Suffolk England, som solgte dette merke til en norsk samler i 2002. Salgspisen da var £ 350,-.


Varenr.: 76
Vekt: 0.240 kg
Høyde: 0.390 cm
Bredde: 0.480 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 4800.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.