Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / K.N.Marine gruppe etter Kristian Herseth - Hjemmestyrkene + Schildberg-fange.

Galla surtout uniform med Kaptein grad. (1918-).

Galla surtout uniform med Kaptein grad. Herseth ble Premierløitnant 9. november 1917 så man kan anta at han fikk sydd en galla surtout uniform med denne graden året etter. Og han brukte en lokal skredder fra Horten Olsen & Co. Denne har vært sydd sammen med den korte galla uniformen og man kan se at det er påsydd en ekstra stripe nederst da den er litt mørkere. Sydd i glatt blåsort trikot med 3 striper med kommandoløkke for Kaptein. Selv om denne jakken er sydd tidligere og brukt da Herseth var Premierløitnant, så er denne jakken brukt med denne graden etter april 1934. 10 marineknapper i fronten merket A/S TH.STABELL & Co. CHRISTIANIA.

Innvendig med sort glatt bomullsfòr og med hvitstripete fòr i armene. Med skredderetikket i ryggen. I den ene innerlommen merkelapp med initialene K.H. (Kristian Herseth).

Størrelse ca. 48/50.

Ett par bittesmå hull oppe ved det øvre feste til epålettene ellers i strøken stand uten rifter eller møllhull.

 

Varenr.: 06
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.