Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

ISS - Infanteriets Skyte Skole mansjettknapper. (925 S).

ISS - Infanteriets Skyte Skole mansjettknapper. Mansjettknappene er i sølv og med lyseblå emalje. Stemplet med produsenten gullsmed Norne. Med motiv av en norsk soldat iført en 1931 hjelm på snei og bokstavene I S S. En bitteliten skade på emaljen på den ene mens den andre mansjettknappen er helt strøken.

 

- Utdanningen forgikk på Terningmoen ved Elverum.

 

- MEGET SJELDNE !!!

Varenr.: 38
Vekt: 0.110 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.200 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.